Pri Lubine narazilo auto do stromu: Zranili sa traja ľudia

NETKY.SK • 11 Október 2016, 11:54 • 2 min
Pri Lubine narazilo auto do stromu: Zranili sa traja ľudia

LUBINA – Tri osoby utrpeli zranenia pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v pondelok (10. 10.) podvečer na ceste III. triedy v katastri obce Lubina v okrese Nové Mesto nad Váhom. Po nehode zasahovali hasiči z Nového Mesta nad Váhom.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, pri dopravnej nehode narazil automobil do stromu, zranili sa tri osoby zo štvorčlennej posádky.

 

„Hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a na havarovanom automobile vykonali protipožiarne opatrenia. Súčasne zabezpečili miesto udalosti, išlo o úsek cesty v neprehľadnej zákrute. Po príchode posádok zdravotných záchranárov pomohli zranených naložiť do sanitiek, ktoré ich odviezli na ďalšie ošetrenie. K úniku prevádzkových kvapalín z postihnutého motorového vozidla nedošlo,“ doplnil Petrík.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona