Pri Kodani vylovili z mora mŕtvu ženu: Môže ísť o nezvestnú novinárku

NETKY.SK • 22 August 2017, 06:53 • 2 min
Pri Kodani vylovili z mora mŕtvu ženu: Môže ísť o nezvestnú novinárku

KODAŇ - Blízko dánskeho hlavného mesta Kodaň vylovili potápači z mora mŕtvolu ženy, zatiaľ však nie je známe, či ide o nezvestnú švédsku novinárku Kim Wallovú, po ktorej pátrajú v súvislosti s nedávnym potopením ponorky vynálezcu Petra Madsena.

slovakia

left justify in out

Wallová (30) je nezvestná už 11 dní a naposledy ju videli, ako nastupuje do Madsenovej ponorky. Tá bola podľa vyšetrovateľov zámerne potopená, telo novinárky sa v nej však nenachádzalo.

 

Madsen spočiatku tvrdil, že Wallovú z ponorky vysadil na malom ostrove, zatiaľ čo podľa jeho najnovšej výpovede zahynula pri nehode na palube a telo vyhodil do vody v zálive Köge juhozápadne od Kodane.

 

Dánski potápači hľadali telo nezvestnej novinárky aj v južnej časti prielivu Öresund, zatiaľ neidentifikovaná mŕtvola však bola nájdená práve v zálive Köge.

 

Médiá informovali, že telo ženy našla súkromná osoba.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies