Pri hromadnej nehode zahynul bývalý spolupracovník newyorského guvernéra

NETKY.SK • 22 August 2016, 08:47 • 2 min
Pri hromadnej nehode zahynul bývalý spolupracovník newyorského guvernéra

MANORVILLE - Päť ľudí zahynulo a ďalších šesť osôb utrpelo zranenia pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v nedeľu dopoludnia na Long Islande v americkom štáte New York. Pri nehode prišiel o život aj Scott Martella, bývalý spolupracovník guvernéra štátu New York Andrewa Cuoma a ďalší štyria ľudia vrátane desaťročného chlapca. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľ newyorskej polície uviedol, že nehodu spôsobil 26-ročný vodič subaru, ktorý nezvládol riadenie, so svojím vozidlom prešiel na diaľnici neďaleko Manorvillu cez stredový deliaci pruh a narazil do dvoch protiidúcich vozidiel značky BMW a Honda. Vinník nehody a jeho 27-ročná sestra zahynuli na mieste nehody, vodičov desaťročný syn svojim zraneniam podľahol po prevoze do nemocnice. Ďalšie dve osoby, ktoré sa v subaru viezli utrpeli menej závažné zranenia.

 

Scott Martella (29), ktorý riadil protiidúcu hondu, zahynul na mieste nešťastia, jeho rovnako starú snúbenicu previezli po nehode do nemocnice, avšak jej život nie je v ohrození.

 

V protiidúcom BMW zahynul 81-ročný muž, ktorý auto neriadil. Ďalšie tri osoby, ktoré tvorili posádku vozidla utrpeli ľahšie zranenia. Príčiny nehody vyšetruje polícia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona