Pri hlave mal dokonca zbraň! Hamšíkovho spoluhráča prepadli a okradli

NETKY.SK • 5 Október 2018, 11:19 • 2 min
Pri hlave mal dokonca zbraň! Hamšíkovho spoluhráča prepadli a okradli

NEAPOL - Keď sa poľský futbalový útočník talianskeho klubu SSC Neapol po stredajšom víťazstve v Lige majstrov 2018/2019 nad FC Liverpool (1:0) uprostred noci vracal domov zo štadióna San Paolo, v mestečku Vercaturo sa stal obeťou lúpežného prepadnutia.

slovakia

left justify in out

Zlodeji mu dokonca namierili na hlavu strelnú zbraň. Milik šoféroval auto, keď ho zrazu predbehli dvaja muži na motocykli a zablokovali mu cestu. Podľa talianskeho denníka Il Mattino jeden z nich vytiahol na 24-ročného Poliaka pištoľ.

 

Futbalista bol nútený odovzdať páchateľom hodinky v hodnote 20-tisíc eur. Po zločincoch naďalej pátra talianska polícia. Milik nie je prvým hráčom Neapola, ktorého prepadli a okradli. V minulosti zažili podobnú šokujúcu scénu aj Lorenzo Insigne, ktorý je rodený Neapolčan, či slovenský kapitán SSC Marek Hamšík.
 

Kopírovať



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies