Pri havárii vrtuľníka zahynulo v Malajzii šesť ľudí, vrátane bývalého ministra

NETKY.SK • 5 Apríl 2015, 09:56 • 2 min
Pri havárii vrtuľníka zahynulo v Malajzii šesť ľudí, vrátane bývalého ministra

MOSKVA - Celkovo šesť ľudí zahynulo pri páde vrtuľníka, ku ktorému došlo v sobotu pri malajzijskom meste Semenyih v štáte Selangor.

slovakia

left justify in out

Stroj sa zrútil po tom, ako explodoval počas letu nad kaučukovníkovými plantážami.

 

Miestne úrady potvrdili, že medzi obeťami sa nachádza aj člen malajzijského parlamentu a bývalý minister vedy, technológií a inovácií Jamaluddin Jarjis, ktorý bol v rokoch 2009-12 veľvyslancom v USA, píše agentúra RIA Novosti.

 

Na palube súkromného vrtuľníka sa okrem šiestich obetí nenachádzali nijaké ďalšie osoby. Medzi mŕtvymi je aj osobný tajomník úradu malajzijského premiéra a iný vysoko postavený vládny činiteľ. Príčiny nešťastia neboli bezprostredne známe.

 

Stroj smeroval z mesta Kuantan do mesta Subang a podľa výpovedí svedkov havaroval v hustom daždi. Telesné pozostatky všetkých obetí previezli do nemocnice v Kuala Lumpure. Vyšetrovanie bude pokračovať v nasledujúcich dňoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies