Pri havárii vlaku na západnom pobreží 13 mŕtvych, viac než 100 ranených

NETKY.SK • 4 Máj 2014, 15:39 • 2 min
Pri havárii vlaku na západnom pobreží 13 mŕtvych, viac než 100 ranených

NAÍ DILLÍ - Najmenej 13 ľudí zahynulo a ďalších vyše 100 utrpelo zranenia, keď sa dnes v západnej Indii vykoľajili štyri vagóny a rušeň osobného vlaku.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom svetové tlačové agentúry s odvolaním sa na údaje predstaviteľov indických železníc a polície s tým, že počet obetí môže ešte vzrásť.
      

K nešťastiu došlo tesne pred tunelom, približne 110 kilometrov južne od veľkomesta Bombaj na malebnej železničnej trati pozdĺž západoindického Konkanského pobrežia. Okamžite bolo nariadené detailné vyšetrovanie udalosti, ktorej príčiny neboli bezprostredne známe.
      

Nehody na železniciach sú v Indii bežné. Krajina má jednu z najväčších železničných sietí na svete a tá denne slúži 20 miliónom cestujúcich. Väčšina havárií sa pripisuje zlej údržbe tratí a vlakových súprav, ale aj ľudským chybám.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies