Pri havárii malého lietadla zahynul nemecký milionár Thomas Wagner

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 07:57 • 2 min
Pri havárii malého lietadla zahynul nemecký milionár Thomas Wagner

ĽUBĽANA - Havária lietadla typu Piper 32 registrovaného v USA si dnes v Slovinsku vyžiadala štyri obete na životoch.

slovakia

left justify in out

Stroj smeroval z Benátok do Lipska, keď jeho pilot hlásil riadiacej veži problémy s námrazou. O čosi neskôr sa lietadlo zrútilo do zalesnenej horskej oblasti pri Predmeji na východe Slovinska. Stroj po dopade zachvátili plamene.

 

Informovali o tom slovinské i talianske médiá s odvolaním sa na policajné zdroje, ako aj tlačová agentúra DPA.

Hovorkyňa letiska v Lipsku potvrdila, že stroj tam mal naplánovaný prílet, o identite pasažierov však žiadne podrobnosti neuviedla.

 

Slovinská polícia dnes večer v Novej Gorici potvrdila, že všetci zosnulí pochádzali z Nemecka. Podrobnosti o ich identite neuviedla až na vek pilota, ktorý mal 73 rokov, a jednej z obetí - 38 rokov.

 

Ako však zhodne informovali internetové vydania denníka Bild i týždenníka Der Spiegel, pri nešťastí zahynul 38-ročný nemecký milionár, internetový podnikateľ Thomas Wagner, ktorý bol šéfom spoločnosti Unister. Do jej portfólia patrí takmer 40 webových stránok vrátane dovolenkárskych portálov Ab-in-den-Urlaub.de a Fluege.de.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies