Pri havárii dodávky v Texase zahynulo až 14 ilegálnych imigrantov

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 07:03 • 2 min
Pri havárii dodávky v Texase zahynulo až 14 ilegálnych imigrantov

Pri havárii dodávky v Texase zahynulo až 14 ilegálnych imigrantov - Krimi Americké úrady dnes pokračovali v zisťovaní identity 14 imigrantov, ktorí zahynuli pri autonehode v južnom Texase, informovala tlačová agentúra AP. Nedeľňajšia havária bola jedným z

slovakia

left justify in out

img

Americké úrady dnes pokračovali v zisťovaní identity 14 imigrantov, ktorí zahynuli pri autonehode v južnom Texase, informovala tlačová agentúra AP.
      Nedeľňajšia havária bola jedným z najväčších dopravných nešťastí v USA, súvisiacich s ilegálnymi imigrantami. Vo vozidle značky Ford F250 bolo 23 imigrantov z Mexika, Hondurasu a Guatemaly.
      Polododávka v noci zišla z cesty a narazila do stromov. Medzi obeťami boli deti, ženy a muži vo veku od osem do 30 rokov. Imigranti mali so sebou zubné kefky a pasty, oblečenie, ale žiadne doklady totožnosti. Viacerí utrpeli život ohrozujúce zranenia.
      Kým americkí federálni imigrační agenti začali preverovať prípad ako pašovanie ľudí, vyšetrovatelia pre dopravu sa snažili zistiť príčinu havárie. K nešťastiu došlo v texaskom okrese Goliad, približne 240 kilometrov od mexickej hranice.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies