Pri havárii autobusu v Egypte zahynulo sedem ľudí

NETKY.SK • 4 Apríl 2018, 06:00 • 2 min
Pri havárii autobusu v Egypte zahynulo sedem ľudí

KÁHIRA - Sedem ľudí zahynulo a jedenásť ďalších utrpelo zranenia pri havárii autobusu v Egypte na púštnej ceste medzi Káhirou a mestom Suez. Informovalo o tom egyptské ministerstvo zdravotníctva.

slovakia

left justify in out

Hovorca ministerstva Chálid Megahed uviedol, že nehoda sa stala v utorok, pričom autobus narazil do nákladného vozidla. Zranených podľa jeho slov vzali do neďalekej nemocnice, pričom k zraneniam patrili zlomeniny, podliatiny a odreniny.

Nehody na egyptských cestách sú bežné. Často ide o výsledok zlej údržby ciest a slabého dodržiavania legislatívy o cestnej premávke. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie pri autonehodách prichádza v Egypte ročne o život približne 12-tisíc ľudí. Z údajov egyptského štatistického úradu vyplýva, že v minulom roku sa na cestách v tejto krajine stalo vyše 11 tisíc nehôd.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies