Pri explózii v dome na predmestí Paríža zahynulo osemročné dieťa

NETKY.SK • 31 August 2014, 11:45 • 2 min
Pri explózii v dome na predmestí Paríža zahynulo osemročné dieťa

PARÍŽ - Explózia v bytovom dome a jeho následné zrútenie si dnes na predmestí Paríža vyžiadali život osemročného dieťaťa. K explózii došlo dnes okolo 07.00 h.

slovakia

left justify in out

Desať ľudí, vrátane štyroch ťažko zranených, sa podarilo záchranárom vytiahnuť spod rozvalín. Stanicu iTele o tom informoval hovorca hasičov Gabriel Plus. Pod ruinami môže byť ešte ďalších najmenej desať ľudí, uviedol Plus s tým, že záchranná operácia pokračuje.
      

"V najbližších hodinách ešte môžeme nájsť preživšie obete," spresnil. Podľa internetového vydania denníka Le Parisien je nezvestných 12 ľudí - sedem dospelých a päť detí.
      

Na miesto tragédie v Rosny-sous-Bois medzičasom prišiel aj minister vnútra Bernard Cazeneuve, ktorý pred novinármi uviedol, že explóziu mohol spôsobiť únik plynu. Dodal však, že s hypotézami o príčinách tragédie treba byť veľmi opatrný.
      

Podľa informácií denníka Le Parisien pred troma dňami sa v blízkosti domu, ktorý sa dnes zrútil, robili opravy na plynovodnom potrubí.    
      

Podľa záberov nasnímaných televíznymi štábmi sa časť štvorposchodového bytového domu po výbuchu úplne zrútila. Poškodená bola aj vedľajšia budova.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies