Pri explózii generátora na štadióne sa zranili traja robotníci

NETKY.SK • 10 Október 2013, 18:57 • 2 min
Pri explózii generátora na štadióne sa zranili traja robotníci

PALMA DE MALLORCA - Neočakávané problémy narobila organizátorom piatkového kvalifikačného medzištátneho stretnutia Španielsko - Bielorusko v Palme de Mallorca explózia generátora, ktorá vo štvrtok ochromila zásobovanie plánovaného dejiska spomínaného súboja elektrickým prúdom.

slovakia

left justify in out

Na štadióne Son-Moix totiž nie je funkčné ani umelé osvetlenie, prezradil podľa tlačovej agentúry DPA generálny tajomník španielskeho futbalového zväzu Jorge Pérez. Pri výbuchu, ku ktorému došlo v garážovej časti v podzemí arény pri prácach na elektrickom zariadení, boli zranení traja robotníci, dvaja z nich utrpeli po zásahu elektrickým prúdom ťažké popáleniny. Práve o nich si teraz robíme najväčšie starosti, uviedol Pérez vo vysielaní rozhlasovej stanice Radio Marca. Zároveň poznamenal, že spôsobené materiálne škody odstránia.

Obe reprezentácie mali vo štvrtok večer trénovať, zrejme sa tak však nestane na miestnom štadióne, na ktorom je plánovaný výkop stretnutia na piatok o 22.00 h. Zatiaľ však nie je isté, či sa vôbec dovtedy podarí všetko dať do poriadku, aby sa stretnutie v súlade s regulami FIFA odohralo v plánovanom dejisku v pôvodnom termíne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies