Pri dvoch nehodách v Prešovskom kraji asistoval alkohol

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 12:50 • 2 min
Pri dvoch nehodách v Prešovskom kraji asistoval alkohol

PREŠOV - Pri dvoch nehodách, ktoré sa stali v utorok v Prešovskom kraji, asistoval alkohol. Polícia obvinila dvoch vodičov z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, stíhaní sú na slobode.

slovakia

left justify in out

Ako v stredu informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, prvá nehoda sa stala v Kežmarku na parkovisku jedného z obchodných domov. "V čase okolo 1.50 h viedol 19-ročný mladík z obce Toporec osobné auto, pričom nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Vozidlom išiel po Michalskej ulici smerom ku kruhovému objazdu, na ktorom odbočil na parkovisko pred obchodný dom, kde narazil do kovového prístrešku na odpad," dodal.

 

Vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom približne 1,5 promile. "Škody boli vyčíslené na 2000 eur," doplnil Džobanik.

 

Druhá nehoda sa stala o niekoľko hodín neskôr v Humennom. "Po Laboreckej ulici viedol v čase okolo 11.15 h 51-ročný miestny muž osobné auto. Počas jazdy sa plne nevenoval jeho vedeniu, s vozidlom zišiel mimo cesty na odstavnú plochu pri obytnom dome, kde narazil do odstaveného auta," vysvetlil hovorca.

 

Pri následnej kontrole ho policajná hliadka vyzvala, aby sa podrobil vyšetreniu na alkohol dychovou skúškou, pri ktorej mu bola nameraná hodnota niečo vyše dvoch promile.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies