Pri dopravnej nehode zomrel muž, ďalší sa ťažko zranil

NETKY.SK • 17 August 2015, 15:22 • 2 min
Pri dopravnej nehode zomrel muž, ďalší sa ťažko zranil

MURÁŇ – Polícia v Revúcej vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes o 10.35 hodine medzi obcami Muráň a Muránska Dlhá Lúka. TASR o udalosti informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

slovakia

left justify in out

Motorové vozidlo Peugeot 308 viedol v smere od obce Muráň 43-ročný vodič zo Šumiaca, pričom v pravotočivej zákrute na mokrej vozovke z dosiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru. Tam sa čelne zrazil s protiidúcim motorovým vozidlom Renault Laguna, ktoré viedol 28-ročný vodič z Muráňa,“ uviedla hovorkyňa.

 

Pri nehode utrpel 31-ročný spolujazdec na prednom sedadle Peugeotu smrteľné zranenie. Druhý, 29-ročný spolujazdec, ktorý sedel v tom istom vozidle na zadnom sedadle, utrpel ťažké zranenie.

 

„Vodičov oboch vozidiel so zraneniami odviezli na ošetrenie. U vodiča Renaultu alkohol zistený nebol, vodičovi Peugeotu bola na zistenie alkoholu odobratá krv,“ povedala Faltániová.

 

Ako dodala, polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. „Do vyšetrovania bol prizvaný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Škoda na vozidlách doteraz nebola vyčíslená,“ uzavrela hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies