Pri dopravnej nehode zomrel 42-ročný muž

NETKY.SK • 14 November 2016, 16:02 • 2 min
Pri dopravnej nehode zomrel 42-ročný muž

BRATISLAVA - Dnes ráno sa v katastri obce Čečejovce (okres Košice - okolie) stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej prišiel o život 42-ročný muž.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, približne 200 metrov pred obcou Čečejovce v smere od Košíc sa zrazili dve autá. Podľa doterajších zistení 42-ročný vodič z okresu Košice - okolie šoféroval auto značky Škoda Felicia v smere od obce Čečejovce do Moldavy nad Bodvou a z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim autom značky Volvo, ktoré šoféroval 64-ročný Rožňavčan a ktoré po náraze odhodilo do priekopy. Vodič Škody Felicie utrpel pri nehode vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič Volva sa zranil ťažko. Na autách predbežne vyčíslili škodu 7 500 eur. Či boli vodiči pod vplyvom alkoholu, zistí až pitva alebo toxikologické skúmanie. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies