Pri dopravnej nehode zomrel 30-ročný muž

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 14:40 • 2 min
Pri dopravnej nehode zomrel 30-ročný muž

TURČIANSKE TEPLICE - Vážna dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol ľudský život, sa stala vo štvrtok popoludní na rýchlostnej ceste R3 v obci Horná Štubňa v okrese Turčianske Teplice. V obci sa zrazilo auto značky Citroën Berlingo s prívesom, ktoré šoféroval len 18-ročný vodič, s vozidlom značky Fiat Ducato. Pri nehode na mieste zahynul 30-ročný muž, ktorý sedel na zadnom sedadle Citroëna. Agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

slovakia

left justify in out

Vodič Citroënu na prívesnom vozíku prevážal 50 vodovodných trubiek, ktoré presahovali príves o 3,3 metra. Pravdepodobne pre nerovnomerné zaťaženie, nestabilitu a tiež pre zle uložený náklad prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim Fiatom Ducato. Po náraze sa Citroën prevrátil na ľavý bok a odhodilo ho do zvodidiel. Pri dopravnej nehode 30-ročný muž, sediaci na zadnom sedadle Citroëna podľahol zraneniam. Druhý muž, sediaci na zadnom sedadle, utrpel ťažké zranenia, z ktorých sa bude liečiť osem až 10 týždňov. Poľský vodič vozidla Fiat Ducato sa tiež zranil, liečiť sa bude asi osem týždňov. Škodu po dopravnej nehode odhadli na najmenej 15 500 eur. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví. Okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies