Pri dopravnej nehode zahynul 31-ročný muž z Včeliniec

NETKY.SK • 16 December 2015, 11:14 • 2 min
Pri dopravnej nehode zahynul 31-ročný muž z Včeliniec

VČELINCE – Pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok 15. decembra okolo 17.30 h medzi obcami Včelince a Štrkovec v Rimavskosobotskom okrese, zahynul 31-ročný muž z Včeliniec. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Andrea Petrovičová.

slovakia

left justify in out

"Dvadsaťsedemročný vodič z Lenartoviec na rovnom úseku cesty, na suchej a zjazdnej vozovke neprispôsobil rýchlosť jazdy na automobile Renault Clio svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a situácii v cestnej premávke a pravou prednou časťou auta zachytil 31-ročného chodca z Včeliniec, ktorý šiel po pravej krajnici. Následkom nárazu bol chodec vymrštený na kapotu motorového vozidla a odhodený do priekopy pri ľavej krajnici v smere jazdy," priblížila hovorkyňa s tým, že chodec pri nehode utrpel rozsiahle zranenia, ktorým na mieste podľahol. "Alkohol u vodiča zistený nebol, v prípade usmrteného chodca bola nariadená pitva," dodala.

 

Rimavskosobotský vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, budú sa vykonávať ďalšie procesné úkony a do vyšetrovania bude pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy," uzavrela Petrovičová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies