Pri dopravnej nehode v Podunajských Biskupiciach zomrela 61-ročná chodkyňa

NETKY.SK • 14 December 2015, 06:58 • 2 min
Pri dopravnej nehode v Podunajských Biskupiciach zomrela 61-ročná chodkyňa

BRATISLAVA - Tragicky sa skončila dnešná dopravná nehoda v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice, na križovatke ulíc Svornosti a Šamorínska. Pri nehode zomrela 61-ročná chodkyňa z Bratislavy. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Z doterajšieho vyšetrovania vyplýva, že k stretu dvoch chodcov a osobného motorového vozidla došlo na priechode pre chodcov bez svetelnej signalizácie, a to zhruba o 16.45 h.

 

Chodkyňa utrpela na mieste dopravnej nehody zranenia, ktorým podľahla. Jej 69-ročný manžel bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. "Výsledok vykonanej dychovej skúšky bol u 36-ročného vodiča z Bratislavy negatívny, ten z nehody vyviazol bez zranení," uviedla Kurucová.

 

Ďalšie okolnosti nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies