FOTO Syn starostu obce Litmanová neprežil náraz do stromu: Srdcervúce odkazy na Facebooku

NETKY.SK • 4 Február 2016, 17:14 • 2 min
FOTO Syn starostu obce Litmanová neprežil náraz do stromu: Srdcervúce odkazy na Facebooku

PODHORANY – Pri dopravnej nehode v Kežmarskom okrese vyhasol ľudský život. K udalosti došlo dnes v skorých ranných hodinách. Nehoda si vyžiadala niekoľkohodinovú uzáveru cesty. Pri nehode vyhasol život 23-ročného Miloša z Litmanovej.

slovakia

left justify in out

K tragickej udalosti došlo okolo 2.00 h na ceste I/77. Išlo konkrétne o úsek križovatky Bušovce – Podhorany – Podolínec. Miloš so svojou Škodou Octavia zišiel z cesty a narazil do stromu.

 

"Na mieste sme už mohli, žiaľ, len skonštatovať smrť 23-ročného muža," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel. Hasiči museli Milošove telo z havarovaného auta vystrihnúť.

 

Miloš bol synom starostu obce Litmanová. Ján Komárnik je zo straty svojho syna zdrvený. "Zahynul môj syn, vracal sa domov," povedal pre denník Nový čas.

 

Na Milošovom facebooku sa objavili aj srdcervúce správy od jeho kamarátov.

 

img

 

Cestu 1. triedy krátko po nehode uzavreli. Motoristov odkláňali na Hniezde a Spišskú Starú Ves. Ako informovali TASR z operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, úsek, kde došlo k nehode, bol opätovne prejazdný približne o 5.30 h.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies