Pri dopravnej nehode prišli o život dvaja spolujazdci

NETKY.SK • 14 Júl 2012, 20:29 • 2 min
Pri dopravnej nehode prišli o život dvaja spolujazdci

Pri dopravnej nehode prišli o život dvaja spolujazdci - Krimi Dvaja bratia prišli o život pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Horné Hámre v okrese Žarnovica v piatok 13. júla večer.

slovakia

left justify in out

img

Dvaja bratia prišli o život pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Horné Hámre v okrese Žarnovica v piatok 13. júla večer. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, vodička osobného auta, ktorá viezla svojich dvoch synov, sa zrazila s kamiónom. "52-ročná vodička osobného motorového vozidla Škoda Fabia z obce Radobica v okrese Prievidza v miernej pravotočivej zákrute v smere od Žarnovice na Veľké Pole z dosiaľ nezistených príčin zišla pravou stranou vozidla mimo vozovku, následne stratila kontrolu nad vozidlom, čím sa dostala do protismeru, kde do pravej strany Fabie čelne narazilo nákladné motorové vozidlo Scania s návesom. To viedol 42-ročný poľský vodič. Pri dopravnej nehode sa vodička ťažko zranila. Dvaja spolujazdci vo veku 24 a 25 rokov utrpeli vážne zranenia, ktorým na mieste podľahli," informovala Faltániová. Požitie alkoholických nápojov u vodičov zistené nebolo. Na vozidlách vznikla škoda odhadnutá na 9500 eur.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies