Pri dopravnej nehode pri Prievidzi utrpeli zranenia traja ľudia

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 13:48 • 2 min
Pri dopravnej nehode pri Prievidzi utrpeli zranenia traja ľudia

PRIEVIDZA - Prievidzskí hasiči s dvoma kusmi techniky zasahovali pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo vo štvrtok (9.7.) pred 21.30 h na štátnej ceste I/50 v smere z Prievidze do Novák.

slovakia

left justify in out

Nehoda dvoch osobných motorových vozidiel si vyžiadala tri zranené osoby, z toho dve zostali zakliesnené v jednom z vozidiel. TASR o tom dnes informoval hovorca trenčianskych krajských hasičov Marián Petrík.
     

"Prievidzskí hasiči použili na vyslobodenie zranených osôb hydraulické vyslobodzovacie zariadenie a v súčinnosti so zdravotníkmi poskytovali všetkým zraneným predlekársku prvú pomoc. Následne boli zranení transportovaní do sanitných vozidiel a odvezení na ďalšie ošetrenie do nemocnice," priblížil Petrík.
     

Ako doplnil, hasiči na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom sorbčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny.
     

"Dvadsaťtriročný vodič viedol Peugeot 205 v smere od Novák do Prievidze. Keď prešiel do protismeru, čelne sa zrazil s autom VW Polo, ktoré viedol 61-ročný vodič," informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička. Následkom zrážky utrpeli ľahšie zranenia 61-ročný muž a jeho spolujazdkyňa. 
     

Ako ďalej ozrejmil, požitie alkoholu u oboch vodičov polícia nezistila, na vozidlách vznikla škoda asi 7000 eur. "Poverený policajt začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," dodal. 
     

Počas zásahu bola štátna cesta I/50 v tomto úseku neprejazdná.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies