Pri dopravnej nehode pri Komárne utrpelo zranenia šesť občanov Maďarska

NETKY.SK • 11 November 2016, 16:01 • 2 min
Pri dopravnej nehode pri Komárne utrpelo zranenia šesť občanov Maďarska

KOMÁRNO – Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes krátko po pol siedmej medzi Komárnom a Imeľom, utrpelo zranenie šesť ľudí. Vodič (23) osobného motorového vozidla Mitsubishi pri prechádzaní pravotočivou zákrutou v smere svojej jazdy dostal šmyk. Zišiel z cesty a narazil do zvodidiel, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

slovakia

left justify in out

Podľa jej ďalších slov po náraze bolo vozidlo odhodené do priekopy, kde sa prevrátilo. Vodič pri nehode neutrpel zranenie, jeho 42-ročného spolujazdca previezli s ťažkými zraneniami do novozámockej nemocnice. Ďalších päť osôb, ktoré boli vo vozidle, utrpelo ľahké zranenie. Všetci účastníci dopravnej nehody sú maďarskí občania.

 

Vodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Na vozidle vznikla škoda 5000 eur. Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo neprispôsobenie jazdy stavu a povahe vozovky, skonštatovala Bruchterová. Vyšetrovateľka z Komárna začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona