Pri dopravnej nehode pri Brodzanoch vyhasol život 54-ročného cyklistu

NETKY.SK • 1 Jún 2018, 10:15 • 2 min
Pri dopravnej nehode pri Brodzanoch vyhasol život 54-ročného cyklistu

BRODZANY - Život 54-ročného cyklistu si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo vo štvrtok asi o 17.05 h na ceste II/593 pri Brodzanoch v okrese Partizánske. Muž neprežil zrážku s osobným autom Mitsubishi, informoval v piatok trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

slovakia

left justify in out

"Päťdesiatsedemročný vodič osobného vozidla jazdil od obce Brodzany na Partizánske, pričom pravdepodobne v dôsledku mikrospánku prešiel s vozidlom do ľavého protismerného jazdného pruhu, kde čelne narazil do protiidúceho 54-ročného cyklistu," opísal Kudlička.

 

Pri dopravnej nehode podľa neho cyklista utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. "Vodiča podrobili policajti dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Cyklistovi odoberú krv na súdnej pitve. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," dodal.

 

 

 

img

Miesto nehody. Foto: Polícia

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies