Pri dopravnej nehode autobusu sa najhoršie zranila 52- ročná cestujúca

NETKY.SK • 1 Júl 2017, 12:47 • 2 min
Pri dopravnej nehode autobusu sa najhoršie zranila 52- ročná cestujúca

TRNAVA/ BRATISLAVA - Posádka leteckých záchranárov z Bratislavy bola privolaná k hromadnej dopravnej nehode na ceste medzi obcami Bučany (okres Trnava) a Trakovice (okres Hlohovec).

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Air-transport Europe Zuzana Hopjaková, po pristáti záchranárskeho vrtuľníka priamo na ceste si lekárka leteckých záchranárov prevzala do svojej starostlivosti najťažšie zranenú, 52-ročnú pacientku, ktorá utrpela poranenie chrbtice, hornej končatiny a brucha. "Po ošetrení bola preložená na palubu vrtuľníka a v stabilizovanom stave, pri vedomí letecky transportovaná do Univerzitnej nemocnice Bratislava – Kramáre. Následne sa vrátila posádka späť k miestu dopravnej nehody pre 60-ročného muža s poranením hrudníka a hornej končatiny. Aj tento pacient bol pri vedomí, po ošetrení bol vrtuľníkom transportovaný na centrálny príjem bratislavskej Univerzitnej nemocnice v Ružinove," uviedla.

Polícia žiada svedkov, ktorí videli, ako k dnešnej nehode autobusu došlo, aby sa prihlásili na linku 158. Pri vážnej dopravnej nehode autobusu s 52 cestujúcimi, ktorý sa dnes pred deviatou hodinou prevrátil medzi obcami Bučany a Trakovice, podľa informácií hovorcu operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela utrpelo päť osôb ťažké zranenia. Sedem osôb utrpelo stredne ťažké a 17 ľahké zranenia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies