Pri dopravnej nehode autobusu bolo zranených 14 ľudí

NETKY.SK • 16 Január 2013, 08:07 • 2 min
Pri dopravnej nehode autobusu bolo zranených 14 ľudí

Pri dopravnej nehode autobusu bolo zranených 14 ľudí - Doprava Na ceste II/590, medzi obcami Lakšárska Nová Ves v okrese Senica a Studienka v okrese Malacky, došlo dnes o 05. 05 h k dopravnej nehode súkromného autobusu a osobného motorového vozidla.

slovakia

left justify in out

imgNa ceste II/590, medzi obcami Lakšárska Nová Ves v okrese Senica a Studienka v okrese Malacky, došlo dnes o 05.05 h k dopravnej nehode súkromného autobusu a osobného motorového vozidla. TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Marián Hruška.
      "Na miesto nehody sme vyslali hasičské jednotky zo Senice s piatimi príslušníkmi a z Malaciek so štyrmi záchranármi a hasičmi. Zároveň odišli aj štyri vozidlá Záchrannej zdravotnej služby (ZZS)," uviedol Hruška. Po príchode hasičských jednotiek a vozidiel ZZS na miesto službukonajúci lekári začali za asistencie príslušníkov HaZZ s triedením zranených, pričom zasahujúci hasiči museli pre lepší prístup k zraneným násilne otvoriť dvere na autobuse.
      Podľa hovorcu bolo v čase nehody v autobuse 28 cestujúcich a vodič, v osobnom motorovom vozidle sa nachádzal iba vodič, ktorý utrpel ľahšie zranenie a na mieste ho ošetril lekár. "Triedením zranených sa zistilo, že z celkového počtu 29 osôb nachádzajúcich sa v čase nehody v autobuse utrpelo zranenia 14 osôb. Ich rozsah zranení zatiaľ nepoznáme," pokračoval Hruška s tým, že na mieste nehody ešte stále zasahujú zložky integrovanej záchrannej služby.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies