Pri Disneylande pokračuje pátranie po tigrovi

NETKY.SK • 14 November 2014, 14:01 • 2 min
Pri Disneylande pokračuje pátranie po tigrovi

MONTÉVRAIN - Bezpečnostné sily vo Francúzsku dnes strážia školu a prehľadávajú les v blízkosti parížskeho Disneylandu, pretože im už druhý deň uniká veľká mačkovitá šelma - má ísť o mláďa tigra.

slovakia

left justify in out

Napriek varovaniu obecného úradu v osemtisícovom mestečku Montévraine, aby ľudia zostali doma alebo sa pohybovali len v autách, dnes rodičia odprevadili deti do školy tak ako každý piatok. Pred školou však stálo niekoľko policajtov, informovala dnes tlačová agentúra AP.
      

Obec Montévrain vo štvrtok na svojej stránke na sociálnej sieti Facebook upozornila, že v krovinách za tenisovými kurtmi a futbalovým ihriskom, v blízkosti parkoviska spozorovali tigrie mláďa. Nie je jasné, odkiaľ zviera prišlo. Park s divými mačkovitými šelmami, ktorý sa nachádza 29 kilometrov od mesta, tvrdí, že mu žiadna šelma nechýba.
      

Operátor Disneylandu Paríž, obľúbenej turistickej atrakcie vzdialenej iba deväť kilometrov, uviedol, že ich tematický park žiadne tigre nemá a neprijal žiadne osobitné opatrenia, pretože potulujúce sa zviera nepovažuje za hrozbu pre návštevníkov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona