Pri cúvaní do dvora muž zabil svoju družku

NETKY.SK • 3 Jún 2012, 11:29 • 2 min
Pri cúvaní do dvora muž zabil svoju družku

Pri cúvaní do dvora muž zabil svoju družku - Krimi Z usmrtenia ženy obvinili policajti 28-ročného muža z Bacúcha v okrese Brezno. V piatok 1.

slovakia

left justify in out

img

Z usmrtenia ženy obvinili policajti 28-ročného muža z Bacúcha v okrese Brezno. V piatok 1. júna večer chcel zaparkovať auto na dvore rodinného domu. Žena mu išla otvoriť bránu a skončila pod kolesami cúvajúceho auta. Ako dnes TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, vodič bol pod vplyvom alkoholu. Muž sa vracal večer domov so svojou 46-ročnou družkou. Pred domom ju požiadal, aby mu otvorila bránu. "Na jej otvorenie však nepočkal a zadnou časťou osobného motorového vozidla Peugeot 406 pri cúvaní bránu rozrazil. Ženu zrazil na zem a prešiel ju vozidlom. Potom ju vytiahol spod auta a vliekol približne 11 metov smerom do dvora. Spôsobil jej viaceré tržno-pomliaždené poranenia a početné zlomeniny, ktorým žena na mieste podľahla. Po príchode policajnej hliadky bola u obvineného vykonaná dychová skúška na prítomnosť alkoholu, pri ktorej mu namerali 0,92 miligramu alkoholu," informovala Faltániová. Obvineného stíhajú na slobode, za tento skutok môže byť potrestaný odňatím slobody na štyri až desať rokov.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies