Pri čelnej zrážke dvoch áut sa zranilo päť ľudí

NETKY.SK • 5 Máj 2019, 11:51 • 2 min
Pri čelnej zrážke dvoch áut sa zranilo päť ľudí

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - Vážna dopravná nehoda sa stala v sobotu (5. 5.) večer v katastri obce Šarišské Michaľany v okrese Sabinov.

slovakia

left justify in out

"Pri nehode došlo k čelnej zrážke dvoch osobných vozidiel, pričom obe vozidlá skončili po náraze mimo vozovky. V čase nehody sa vo vozidlách nachádzalo päť účastníkov. Všetkých päť osôb utrpelo zranenia rôzneho rozsahu," informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová.

 

obrazok

 

K nehode došlo pred 21.00 h, v jednom z áut sa nachádzali traja ľudia a v druhom dvaja. Na mieste zasahovali hasiči, ktorí museli jednu zakliesnenú osobu z auta vyslobodiť pomocou hydraulického zariadenia. "Celkovo bolo päť zranených osôb, z toho dve zranené ťažko," uviedol pre TASR operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove. Jeden z účastníkov nehody z miesta odišiel, pátrali po ňom polícia aj dobrovoľní hasiči.

 

Na mieste zasahovali profesionálni hasiči z Prešova a Sabinova a členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce (DHZO) Šarišské Michaľany.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies