Pri autonehode Samiho Hayeka zomrel fotograf Ian Cuttler Sala

NETKY.SK • 26 Február 2014, 09:22 • 2 min
Pri autonehode Samiho Hayeka zomrel fotograf Ian Cuttler Sala

LOS ANGELES - Pri nedeľňajšej autonehode mladšieho brata mexicko-americkej herečky Salmy Hayek zomrel fotograf Ian Cuttler Sala. Štyridsaťtriročný muž utrpel množstvo poranení, ktorým na mieste podľahol.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo po tom, ako 40-ročný Sami Hayek stratil kontrolu nad svojím autom a vrazil do pickupu, ktorý šoféroval 20-ročný vodič. Hayek vyviazol s niekoľkými zlomenými rebrami. Vodič pickupu utrpel zlomeninu ľavého chodidla. Zatiaľ nie je známe, akou rýchlosťou Hayekovo auto išlo. 


Ian Cuttler Sala žil v New Yorku. Deväť rokov pracoval pre spoločnosť Sony Music. Ako fotograf spolupracoval aj s interpretmi ako Beyoncé, Ricky Martin, Billy Joel, Mariah Carey, Julio Iglesias, Marc Anthony a Destiny’s Child. V roku 2006 získal prestížnu cenu Grammy a to vďaka práci na box sete Johnnyho Casha s názvom The Legend (2005). 

 

Informácie pochádzajú z webstránok www.usmagazine.com, www.iancuttler.com a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies