Pri autohavárii zomrel hokejový tréner a funkcionár Sergej Michaľov

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 10:43 • 2 min
Pri autohavárii zomrel hokejový tréner a funkcionár Sergej Michaľov

MOSKVA - Vo veku 67 rokov v noci z pondelka na utorok zomrel ruský hokejový tréner a funkcionár Sergej Michaľov.

slovakia

left justify in out

Naposledy generálny manažér účastníka KHL Lada Togliatti v sezóne 2013/2014 zahynul pri autonehode ako spolujazdec po zrážke s nákladným automobilom na trase Moskva - Čeľabinsk cestou do Ufy. "Pôvodne mal cestovať do Ufy vlakom, dokonca mal aj lístok, no z neznámych príčin sa rozhodol pre automobil. Šofér nehodu prežil," uviedli pre R-Sport.ru predstavitelia klubu Salavat Julajev Ufa, ktorého čestným členom bol Michaľov.

 

Sergej Michaľov počas kariéry pracoval ako tréner, asistent trénera či generálny manažér v štyroch ruských kluboch - Ufe, Togliatti, Čerepovci a Nižnom Novgorode. Na MS 2002 vo Švédsku bol asistentom hlavného kouča Borisa Michailova v striebornej zbornej, v ročníku 2005/2006 s ruskou juniorkou získal na svetovom šampionáte hráčov do 20 rokov rovnako striebro.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies