Pri autobuse po zápase v Nemecku napadol Čmelíka írsky súper

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 09:41 • 2 min
Pri autobuse po zápase v Nemecku napadol Čmelíka írsky súper

BRATISLAVA/MANNHEIM - Slovenský futbalový reprezentant do 19 rokov Lukáš Čmelík sa stal obeťou nepríjemného napadnutia zo strany írskeho súpera pri štadióne v nemeckom Mannheime po zápase 2. skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy tejto vekovej kategórie do Grécka. Ír Kevin Toner si chcel so stredopoliarom MŠK Žilina všetko vydiskutovať päsťami už priamo na ihrisku, kde ho nepustili k Čmelíkovi spoluhráči. Jeho hlava neochladla ani po skončení súboja a napadol slovenského mladíka.

slovakia

left justify in out

"Prechádzal som okolo ich autobusu a zrazu som dostal tri údery do hlavy. Uvidel som ho v poslednej chvíli, nestihol som zareagovať. Ihneď sme išli do nemocnice, našťastie nejde o nič vážne," uviedol v stanovisku pre RTVS Lukáš Čmelík. Incident nezostal bez povšimnutia delegáta UEFA. Slovenský futbalový zväz v súčasnosti čaká na stanovisko vedúceho výpravy.

"Napadnutie Lukáša Čmelíka po zápase Írsko "19" - Slovensko "19" riešil priamo na mieste s delegátom UEFA vedúci slovenskej výpravy Samuel Slovák. Generálnemu sekretárovi SFZ sa za neakceptovateľné správanie írskeho hráča telefonicky ospravedlnil generálny sekretár Írskeho futbalového zväzu a prisľúbil jeho prísne potrestanie," uviedol v stanovisku pre RTVS Slovenský futbalový zväz.


Súboj medzi devätnásťročnými výbermi Slovenska a Írska sa skončil v Mannheime 2:2. Zverenci Milana Malatinského v konečnej tabuľke obsadili 2. priečku s 5 bodmi za sedembodovým Nemeckom a nepostúpili na záverečný turnaj do Grécka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies