Prezradené! Dominika Mirgová už vie, či bude mať syna alebo dcéru

NETKY.SK • 3 Február 2015, 18:39 • 2 min
Prezradené! Dominika Mirgová už vie, či bude mať syna alebo dcéru

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová, ktorá vlani v novembri potvrdila, že je tehotná, bude mať syna.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná rodáčka z Trnavy zverejnila novinku na sociálnej sieti Facebook, kde tiež prezradila, že chlapček sa bude volať Peter. "A JE TO VONKUUUUU... Je to CHLAPČEK, náš malý Peťko! Obaja sme zdravučkí, pomaly rastieme a tešíme sa z každej chvíle. Tehotenstvo je krásne obdobie ženy a ja som sa naň vždy tešila - a spĺňa všetky moje očakávania!! Nemusíte mať obavy, ako som si všimla v komentároch, všetko robím s mierou, dokonca mi príde, že oddychujem viac, ako by som mala. Aj práve teraz si kopká, pozdravuje vás," napísala interpretka, ktorá zverejnila aj fotografiu s bruškom. Otcom dieťaťa je speváčkin snúbenec Peter.

 

 

 

 

Dominika Mirgová sa preslávila v šou Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2008 vydala prvý, eponymný album. Predvlani uviedla na trh druhú štúdiovku #Nová, z ktorej pochádzajú skladby ako Prvá, Je koniec alebo L.A.S.K.A.. Na albume sa podieľali Rakby, Kali, Robert Burian, Peter Pann či Miro Jaroš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies