Prežili peklo: Ženy sa po 10 rokoch dostali zo zajatia!

NETKY.SK • 7 Máj 2013, 10:20 • 2 min
Prežili peklo: Ženy sa po 10 rokoch dostali zo zajatia!

CHICAGO - Tri mladé Američanky, ktoré boli nezvestné celé desaťročie, našli nažive v meste Cleveland v štáte Ohio. Detaily ich príbehu zatiaľ nie sú známe, najmenej jedna z nich však v zajatí pravdepodobne porodila dieťa.

slovakia

left justify in out

Ich dráma sa skončila, keď sa im z domu na okraji Clevelandu podarilo utiecť aj s pomocou náhodných okoloidúcich. Polícia už v súvislosti s prípadom zatkla troch ľudí.

Amandu Berryovú pravdepodobne uniesli v roku 2003, keď mala 16 rokov. Podobný osud postihol aj Ginu DeJesusovú vyhlásenú za nezvestnú o rok neskôr, keď mala 14 rokov. Dnes 32-ročná Michele Knightová zase zmizla v roku 2002 vo veku 20 rokov. Všetky tri s najväčšou pravdepodobnosťou žili v rovnakom dome, kde ich ukrývali únoscovia. Berryová jedného z nich identifikovala ako 52-ročného Američana hispánskeho pôvodu Ariela Castra. 

Polícia poskytne ďalšie podrobnosti k prípadu, ktorý americké médiá ostro sledujú, na utorkovej tlačovej konferencii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies