Prezidentské voľby 2019: Bohumila Tauchmannová

NETKY.SK • 17 Január 2019, 00:15 • 2 min
Prezidentské voľby 2019: Bohumila Tauchmannová

BRATISLAVA-19.septembra 2018 oznámila, že vyzbierala 15 tisíc podpisov potrebných na kandidatúru na prezidenta v prezidentských voľbách v roku 2019. Kandiduje ako občianska kandidátka.

slovakia

left justify in out

Bohumila Tauchmannová slovenská podnikateľka a občianska aktivistka  narodená 19. septembra 1958  v Martine, Česko-Slovensku.

 

Absolvovala Gymnázium V. Paulínyho Tótha v Martine a Vysokú školu ekonomickú v Bratislave. V rámci podnikania sa venuje riadeniu a organizácii odborných, vzdelávacích podujatí a poskytovaniu komplexných marketingových služieb. Špecializuje sa na poradenstvo a realizáciu projektov spoločenskej zodpovednosti. Je autorkou a koordinátorkou národných vzdelávacích projektov Kvalita z našich regiónov, Pýtajme si slovenské, Na veku záleží,Odpad je surovina a Remeslo má zlaté dno.

img

 

Je dlhoročnou občianskou aktivistkou a zakladajúcou členkou Vidiecka platforma Vidieckej platformy a OZ Kvalita z našich regiónov. Pracuje aj vo viacerých organizáciách združujúcich zamestnávateľov v obchode a potravinárskom priemysle. Je členkou predstavenstva Zväzu obchodu Slovenskej republiky.

img

19. septembra 2018 oznámila, že vyzbierala 15 tisíc podpisov potrebných na kandidatúru na prezidenta v prezidentských voľbách v roku 2019. Kandiduje ako občianska kandidátka.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona