Prezidentská kancelária Andrejovi Kiskovi stále nepotvrdila stretnutie

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 13:34 • 2 min
Prezidentská kancelária Andrejovi Kiskovi stále nepotvrdila stretnutie

POPRAD – Prezidentská kancelária stále nepotvrdila Andrejovi Kiskovi termín stretnutia s prezidentom Ivanom Gašparovičom.

slovakia

left justify in out

"Termín som zatiaľ stále nedostal, našu požiadavku sme poslali ešte pred dvoma týždňami, zatiaľ odpoveď nie je a očakávame, kedy dostaneme termín stretnutia s prezidentom," uviedol dnes v Poprade Kiska s tým, že by uvítal, keby sa rokovanie uskutočnilo čo najskôr. 

 

Nevylúčil, že sa stretne osobne pred svojou inauguráciou aj s ďalšími ústavnými činiteľmi, napr. predsedom vlády, či predsedom parlamentu, zatiaľ však on osobne nič také neinicioval. "Prezident musí spájať a musí sa stretávať a ja som pripravený a veľmi rád sa stretnem s každým ústavným činiteľom," zdôraznil budúci prezident. 

 

Kiska sa momentálne sústredí aj na vytvorenie si prezidentského tímu, zatiaľ ho však bližšie špecifikovať nechcel. "Máme pred sebou ešte osem týždňov, takže poprosím, dajte mi trošku času, keď bude tím kompletný, určite ho predstavím," ubezpečil. 

 

Bol by veľmi rád, keby mal prezidentský úrad po jeho nástupe do funkcie kontinuitu, a tá je podľa neho predovšetkým o ľuďoch. "Je tam skoro sto zamestnancov a ja sa teším na spoluprácu s nimi," dodal Kiska s tým, že sa chce osobne stretnúť s každým jedným pracovníkom prezidentskej kancelárie a zároveň sa pripravovať na inauguráciu. "Chcem, aby inaugurácia bola naozaj slávnostnou udalosťou, ktorá ukáže, že som prezidentom, ktorý vchádza do svojej funkcie kvôli ľuďom a chce sa za nich postaviť," uzavrel Kiska. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies