Prezidentovi Pescary podpálili autá, po sezóne končí

NETKY.SK • 7 Február 2017, 18:01 • 2 min
Prezidentovi Pescary podpálili autá, po sezóne končí

PESCARA - Nováčik najvyššej talianskej futbalovej súťaže Delfino Pescara v doterajšom priebehu sezóny nedosahuje požadované výsledky. Mužstvo, v ktorom z AS Rím hosťuje aj slovenský reprezentant Norbert Gyömbér, je po 23 kolách posledné s 9 bodmi na konte. Na najbližšiu priečku znamenajúcu záchranu medzi elitou v tejto chvíli stráca 13 bodov.

slovakia

left justify in out

Nespokojní fanúšikovia "Biancazzurri" dali po nedeľňajšej domácej prehre s Laziom Rím (2:6) naplno priechod svojím emóciám. Doplatil na to prezident klubu Daniele Sebastiani, pred ktorého domom neznámi páchatelia podpálili dve autá. Zdesený funkcionár po tomto útoku oznámil, že vo funkcii po tejto sezóne skončí.


"Som pobúrený, na konci sezóny odchádzam z klubu. Pescara je dobre fungujúci klub, v budúcom ročníku ho však už povedie niekto iný. Som si istý, že mojím nástupcom to pôjde lepšie ako mne. Môžem ešte prezradiť, že kým som do konca tejto sezóny prezidentom klubu, tréner Massimo Oddo zostane na lavičke nášho mužstva," povedal Sebastiani podľa portálu fourfourtwo.com.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies