Prezidentovi Lazia sa ultras telefonicky vyhrážajú smrťou

NETKY.SK • 4 Február 2014, 10:45 • 2 min
Prezidentovi Lazia sa ultras telefonicky vyhrážajú smrťou

RÍM - Prezident talianskeho futbalového klubu Lazio Rím denne prijíma desiatky výhražných telefonátov od nahnevaných fanúšikov, ktorí mu nevedia odpustiť predaj stredopoliara Hernanesa do milánskeho Interu.

slovakia

left justify in out

"Len včera som mal okolo 50 až 80 telefonátov od pseudofanúšikov, v ktorých sa mi zväčša vyhrážali smrťou. Niektorí žiadali môj odchod z postup prezidenta klubu, ale v horšom prípade padali aj vyhrážky, že ma zabijú," povedal prvý muž Lazia Claudio Lotito. "Fanúšikovia sú pevnou súčasťou každého klubu, ale títo prekročili svoju hranicu," dodal Lotito, ktorý v súvislosti s množiacimi sa verbálnymi útokmi na svoju osobu požiadal o policajnú ochranu.

Lotito priamo počas jednej z tlačových konferencií zdvihol telefón a na druhej strane linky sa ozval hlas neznámeho muža. Ten od prvého muža rímskeho klubu žiadal, aby čo najskôr abdikoval na funkciu. "Hernanes sa rozhodol odísť sám, my sme nemali takú silu, aby sme ho udržali. Toto by si mali neznámi telefonisti uvedomiť. Keby tu zostal, nebol by šťastný," vysvetlil Lotito okolnosti Brazílčanovho odchodu do konkurenčného klubu.

Už v septembri minulého roka mal funkcionár Lazia podľa agentúry Reuters podobnú skúsenosť. Radikálni "ultrafans" sa mu vtedy vyhrážali za to, že nedokázal v letnom prestupovom termíne zrealizovať prestup tureckého útočníka Buraka Yilmaza z Galatasaraya Istanbul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies