Prezidentkou filmovej akadémie zostáva Cheryl Boone Isaacs

NETKY.SK • 3 August 2016, 11:30 • 2 min
Prezidentkou filmovej akadémie zostáva Cheryl Boone Isaacs

LOS ANGELES - Prezidentkou americkej Akadémie filmových umení a vied bude aj naďalej Cheryl Boone Isaacs. Rodáčka zo Springfieldu v Massachusetts začína svoje štvrté obdobie v tejto funkcii. Okrem toho bude zastupovať aj sekciu vzťahov s verejnosťou. Túto funkciu bude mať na starosti už po 24. raz. Rozhodli o tom členovia a členky správnej rady.

slovakia

left justify in out

Na svojich postoch zostávajú aj prvý viceprezident Jeffrey Kurland, viceprezident John Bailey, viceprezidentka Kathleen Kennedy a pokladník Jim Gianopulos. Novým tajomníkom sa stal David Rubin a novou viceprezidentkou zas Nancy Utley.

 

Cheryl Boone Isaacs v súčasnosti vedie spoločnosť CBI Enterprises. Spolupracovala na filmoch ako Tupac: Resurrection (2003), Spider-Man 2 (2004), Precious (2009), Kráľova reč (2010) alebo The Artist (2011). Organizovala tiež reklamnú kampaň snímok ako Forrest Gump (1994) a Statočné srdce (1995). Pôsobila aj v New Line Cinema alebo Paramount Pictures. V máji jej zástupcovia Dodge College of Film and Media Arts udelili čestný doktorát z umenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies