Prezidentka Čaputová si užívala sv. Valentína. Na Facebooku sa pochválila zamilovanou fotkou s partnerom

NETKY.SK • 15 Február 2021, 10:05 • 2 min
Prezidentka Čaputová si užívala sv. Valentína. Na Facebooku sa pochválila zamilovanou fotkou s partnerom

PEZINOK – Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa včera, počas dňa zamilovaných, pochválila krásnou fotografiou so svojim partnerom, ktorá doslova srší láskou a spokojnosťou.

slovakia

left justify in out

Aj napriek tomu, že si svoje súkromie naša prezidentka stráži, počas sviatku svätého Valentína, zverejnila na sociálnej sieti Facebook zamilovanú fotografiu so svojim partnerom Jurajom.

 

Či už oslavujete sviatok všetkých zamilovaných alebo nie, obzvlášť v tomto náročnom období je veľmi dôležité dávať svojim blízkym najavo, že vám na nich záleží a že ich máte radi.

 

Prezidentka v príspevku popriala všetkým pekného Valentína. Na fotografii je vidno, aký je pár zamilovaný, šťastný a spokojný. Záber zhotovil fotograf Branislav Šimončík.

 

 

Hlava štátu tvorí pár s bývalým aktivistom Jurajom Rizmanom už viac ako jeden rok. Okrem lásky, ktorú pociťujú jeden k druhému, ich tak spája aj láska k životnému prostrediu.

 

Mohlo by vás zaujímať: Nulová sadzba DPH za respirátory sa stala skutočnosťou! Podpísala ju už aj prezidentka Čaputová

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies