Prezidentka a premiér privítajú spolu so žiakmi nový školský rok!

NETKY.SK • 1 September 2021, 17:33 • 2 min
Prezidentka a premiér privítajú spolu so žiakmi nový školský rok!

BRATISLAVA - Premiér spoločne s ministrom školstva Branislavom Gröhlingom navštívi v prvý školský deň modelovú školu na Tomášikovej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Prezidentka SR Zuzana Čaputová pri príležitosti nového školského roka 2021/2022 vo štvrtok (2. septembra) zase navštívi Základnú školu Dubová v Bratislave, kde vystúpi aj s príhovorom. Informoval o tom hovorca prezidentky SR Martin Strižinec.

 

Za žiakmi sa chystá aj premiér Eduard Heger (OĽANO). Ten spoločne s ministrom školstva, vedy, výskumu a športu Branislavom Gröhlingom (SaS) navštívi Základnú školu na Tomášikovej ulici v Bratislave, kde sa nachádza modelová škola.

 

Predseda vlády si so šéfom rezortu školstva prezrú priestory školy a stretnú sa aj so žiakmiGröhling sa následne presunie do priestorov Základnej školy Železničná v Bratislave, kde taktiež otvorí školský rokPo letných prázdninách zasadne do školských lavíc okolo 706 800 žiakov základných a stredných škôl. 

 

Z tohto počtu bude viac ako 509 000 žiakov navštevovať základné a vyše 191 000 stredné školy. Do školských lavíc zasadne aj 65 622 prváčikov. Nový školský rok sa začína vo štvrtok (2. septembra).

 

Prečítajte si tiež: Rodičia nezabudnite! Každé dieťa sa pri nástupe do školy musí preukázať potvrdením o bezpríznakovosti

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies