Prezident Villarrealu: "Finančné rozdiely zabíjajú španielsky futbal"

NETKY.SK • 30 August 2011, 18:25 • 2 min
Prezident Villarrealu: "Finančné rozdiely zabíjajú španielsky futbal"

Prezident Villarrealu: "Finančné rozdiely zabíjajú španielsky futbal"

slovakia

left justify in out

img

Po pondelňajšom debakli 0:5 s FC Barcelona v dueli 1. kola Primera division sa prezident Villarrealu Fernando Roig nechal počuť, že ekonomická priepasť medzi dvojicou veľkoklubov (mal na mysli FC Barcelona, Real Madrid) a ostatnými účastníkmi súťaže zabíja španielsky futbal. Len deň predtým to potvrdil Real Madrid - "biely balet" vstúpil do nového ročníka ligy jednoznačným triumfom 6:0 na pôde Zaragozy.
      "Vyzerá to tak, že celá sezóna sa opäť bude niesť v znamení dvoch klubov. Nie je to dobré. Buď sa to zmení, alebo súčasná situácia zabije španielsky futbal," povedal Roig. Dominancia dvoch nezmieriteľných rivalov nad zvyškom "štartového" poľa je evidentná, už v minulej sezóne sa Barcelona bila o titul dávno pred jej koncom len s Realom. Katalánci napokon získali primát s 96 bodmi na konte (o 4 viac ako Real), tretia Valencia nazbierala v 38. kolách 71 bodov, štvrtý Villarreal dokonca "len" 62.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona