Prezident UFC: Ak chce Mayweather bojovať s McGregorom, najprv mi musí zavolať

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 19:48 • 2 min
Prezident UFC: Ak chce Mayweather bojovať s McGregorom, najprv mi musí zavolať

LAS VEGAS – Prezident Ultimate Fighting Championship (UFC) Dana White povedal, že ak chce Floyd Mayweather bojovať s Conorom McGregorom, tak mu musí najprv zavolať.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťšesťročný White rýchlo odmietol špekulácie o údajnom pripravovanom zápase medzi šampiónom UFC Conorom McGregorom a americkým bývalým boxerom Floydom Mayweatherom. Američan bude musieť osloviť UFC, ak bude chcieť bojovať v McGregorom.

 



Síce neexistuje ešte žiadna dohoda, ale White je ochotný diskutovať o pravdepodobne najväčšom súboji v histórii UFC. "Conor McGregor má zmluvu s UFC," povedal White v programe The Dan Patrick Show. "Ak chce Floyd bojovať s Conorom, tak mi najprv bude musieť zavolať."

Fanúšikovia MMA a rovnako aj boxu na celom svete, by si priali, aby Mayweather dvihol telefón a zavolal prezidentovi UFC. Ak nakoniec dôjde k dohode, tak si White bude musieť nájsť spôsob, ako propagovať tento súboj storočia spolu s Mayweather Promotions.

 



Myslíme si však, že v takom prípade by išli stranou všetky byrokratické prekážky, keďže tento súboj by bol najlukratívnejším zápasom všetkých čias.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies