Prezident UCI vyzval Armstronga, aby prehovoril

NETKY.SK • 29 Máj 2013, 12:19 • 2 min
Prezident UCI vyzval Armstronga, aby prehovoril

PETROHRAD - Prezident Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) Pat McQuaid stále čaká na osobné stretnutie s aktérom najväčšej dopingovej aféry v histórii športu Lanceom Armstrongom.

slovakia

left justify in out

Podľa Íra by mal Američan nastúpiť do svojho súkromného lietadla, pricestovať do švajčiarskeho sídla UCI, poskytnúť detaily o svojom prípade, ospravedlniť sa a ponúknuť pomoc v boji proti dopingu. To všetko za prítomnosti predstaviteľov Svetovej dopingovej agentúry (WADA) a Antidopingovej agentúry USA (USADA), ktorí McQuaida a UCI obviňujú, že v minulosti kamuflovali Armstrongove pozitívne nálezy. "Ak disponuje cennými informáciami, mal by s nimi vyrukovať," povedal McQuaid o Armstrongovi v Petrohrade, kde zasadá exekutíva Medzinárodného olympijského výboru. Armstrong má za užívanie zakázaných látok a metód doživotne zastavenú činnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona