Prezident SSC De Laurentiis: Juventusu pomáhali rozhodcovia

NETKY.SK • 12 Január 2015, 15:32 • 2 min
Prezident SSC De Laurentiis: Juventusu pomáhali rozhodcovia

RÍM - Nespokojnosť s výkonmi rozhodcov zavládla v tábore futbalistov SSC Neapol po nedeľňajšej domácej prehre s Juventusom Turín.

slovakia

left justify in out

Šláger 18. kola talianskej Serie A sa skončil triumfom hostí 3:1, po ktorom "stará dáma" vedie súťaž s náskokom troch bodov pred rímskym AS.
     

Domácim sa nepáčilo najmä rozhodnutie arbitrov pri víťaznom góle Martina Caceresa, ktorý podľa nich padol v 69. minúte z ofsajdu. "Sme unavení. Juventus je veľmi silný a ak mu ešte pomáhajú rozhodcovia, potom je nezdolateľný. Je neakceptovateľné, ak šesť arbitrov nevidí ofsajd dvoch hráčov. Buď to urobili v zlej viere alebo sú nekompetentní. Všetci šiesti by mali dostať dlhý dištanc," napísal na sociálnej sieti Twitter neapolský prezident Aurelio De Laurentiis.
     

Neapolčanov taktiež nepotešil fakt, že rozhodcovia im neuznali gól po údajnom faule Kalidoua Koulibalyho na brankára Juventusu Gianluigiho Buffona.
     

Hostia však po zápase tvrdili, že vyhrali férovo a bez akejkoľvek pomoci arbitrov. "Vyhrali sme zaslúžene. Odmietame obvinenia zo strany Neapola. Podali sme kvalitný výkon, strelili tri góly. O tom, kto bol lepší, nemohlo byť pochýb," uviedol šéf exekutívy Juventusu Giuseppe Marotta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies