Prezident SR Kiska slávnostne otvorí ME v krasokorčuľovaní

NETKY.SK • 27 November 2015, 11:34 • 2 min
Prezident SR Kiska slávnostne otvorí ME v krasokorčuľovaní

BRATISLAVA - Prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska 27. januára 2016 slávnostne otvorí ME v krasokorčuľovaní v Bratislave. Na otváracom ceremoniáli sa zúčastní ako čestný hosť. TASR o tom v tlačovej správe informovali organizátori podujatia.

slovakia

left justify in out

"Pán prezident celý šampionát slávnostne otvorí, čo si nesmierne vážime," povedal predseda organizačného výboru ISU ME v krasokorčuľovaní Martin Letenay. Vstupenky na najvýznamnejšiu športovú udalosť roka 2016 na Slovensku, ktorá potrvá do 31. januára, sú stále v predaji.

 

Letenaya potešilo, že záujem o lístky rastie. "Na víkendové dni, ktoré zahŕňajú sobotné voľné jazdy športových dvojíc a tanečných párov, plus nedeľnú exhibíciu, je už vypredaných štyridsať percent vstupeniek," prezradil. Na úvodné tri dni šampionátu je vypredaných 30 percent. V predaji sú nielen jednodňové vstupenky, ale k dispozícii zostávajú aj tzv. all event lístky, ktoré zahŕňajú aj vstup na exhibíciu a všetky tréningy najlepších európskych krasokorčuliarov. Vstupenky je možné zakúpiť cez oficiálnu stránku šampionátu www.ecbratislava.com alebo v sieti Ticketportal. Ceny jednodňových lístkov sa pohybujú od 19 do 79 eur. "Vstupenky sú pre fanúšikov ideálnym vianočným darčekom," dodal Letenay.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies