Prezident Sionu uštedril spolukomentátorovi facku a kopanec, odstúpil z funkcie

NETKY.SK • 22 September 2017, 13:15 • 2 min
Prezident Sionu uštedril spolukomentátorovi facku a kopanec, odstúpil z funkcie

ŽENEVA - Prezident futbalového klubu FC Sion Christian Constantin sa po víťaznom zápase švajčiarskej ligy na pôde Lugana (2:1) postaral o škandál. Televíznemu spolukomentátorovi Rolfovi Fringerovi totiž uštedril facku a kopanec.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľ kandidatúry Sionu na zimné olympijské hry 2026 Christian Constantin odstúpil z funkcie po tom, ako Švajčiarska futbalová liga vyšetrovala jeho fyzickú konfrontáciu s televíznym analytikom.

 

Prezidenta futbalového klubu FC Sion Christiana Constantina nakrútili kamerou pri konfrontácii s Rolfom Fringerom po štvrtkovom víťazstve FC nad Luganom. Švajčiarska futbalová liga tvrdí, že "takéto správanie vehementne odsudzuje" a žiadala svoju disciplínárnu komisiu o prešetrenie prípadu.

Constantin v piatok ponúkol svoju rezignáciu na prácu viceprezidenta výboru podporujúceho zamýšľanú olympijskú kandidatúru Sionu. Prezident výboru Jean-Philippe Rochat povedal rádiu Rhone FM, že sa mu uľavilo po rezignácii Constantina, ktorá "umožní vyhnúť sa negatívnym dôsledkom pre Sion 2026."

 

Fringer, ktorý bol v minulosti švajčiarsky reprezentačný tréner, počas priameho prenosu nazval Constantina "narcisom s nulovou empatiou", čo šéf Sionu neuniesol.

 

"Nakopal som ho do zadku, bol to dobrý pocit," uviedol Constantin, ktorého slová odzneli v rozhovore pre Teleclub - oficiálneho partnera najvyššej švajčiarskej súťaže.

 

Prezident Sionu v piatok vyhlásil, že nič neľutuje a na Fringera je rozhodnutý podať žalobu pre ohováranie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies