Prezident SAMP popiera, že bude expertom strany NAJ

NETKY.SK • 18 Október 2016, 12:56 • 2 min
Prezident SAMP popiera, že bude expertom strany NAJ

BRATISLAVA - Prezident Slovenskej asociácie malých podnikov (SAMP) Vladimír Sirotka sa dištancuje od informácie, že bude fungovať ako nezávislý expert pre novovznikajúcu stranu NAJ - Nezávislosť a jednota.

slovakia

left justify in out

"Zverejnenie takejto informácie je zavádzajúce a posudzujeme ju ako zneužitie mena SAMP," uviedla asistentka prezidenta Dagmar Prieložná vo vyhlásení, ktoré schválilo Prezídium SAMP.


Informáciu o vznikajúcej strane NAJ poslal médiám člen jej prípravného výboru Viktor Béreš. Zakladateľmi strany NAJ sú okrem Béreša aj Radoslav Hecl, MUDr. Peter Šťastný, Adam Šepetka a Miroslav Seget. "Prvými nezávislými expertmi sa stali starosta Košice Juh Jaroslav Hlinka, primátor Senice Branislav Grimm a prezident Asociácie malých podnikov a živnostníkov Vladimír Sirotka," uviedol vo vyhlásení Béreš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona