Prezident sa stretol sa s pápežom Františkom, opätovne ho pozval k nám

NETKY.SK • 28 Júl 2016, 08:45 • 2 min
Prezident sa stretol sa s pápežom Františkom, opätovne ho pozval k nám

BRATISLAVA – Na Svetových dňoch mládeže v poľskom Krakove sa v stredu stretol prezident Andrej Kiska s pápežom Františkom.

slovakia

left justify in out

Odovzdal mu pozdravy od ľudí zo Slovenska a opätovne ho pozval na návštevu našej krajiny. Agentúru SITA informoval Martin Lipták z tlačového oddelenia Kancelárie prezidenta SR.


Prezident sa stretol aj so slovenskými pútnikmi, organizátormi Svetových dní mládeže a biskupmi: „Je tu symbolicky horúco. Okrem počasia je tu horúca atmosféra mladých ľudí, ktorí sa nesmierne tešia na Svätého Otca,“ konštatoval. Prezident oceňuje prácu dobrovoľníkov, organizátorov, s ktorými mal možnosť stretnúť sa. „Za vlastné peniaze a trošku aj za vlastné zdravie robia neskutočný kus práce pre to, aby tu takéto stretnutie mohlo byť. Veľmi sa teším, že aj na Slovensku máme takýchto mladých ľudí,“ dodal Kiska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona