Prezident Ruska Vladimir Putin sa stretol s futbalovými hviezdami

NETKY.SK • 2 December 2017, 16:54 • 2 min
Prezident Ruska Vladimir Putin sa stretol s futbalovými hviezdami

MOSKVA - Vladimir Putin v predvečer losovania Majstrovstiev sveta vo futbale 2018, sa stretol s legendárnymi futbalistami Pelé, Diegom Maradonov, Ronaldo a Ronaldinho. Informuje RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

Prezident poznamenal, že slávnych športovcov dobre v Rusku poznajú. "Rôzne generácie fanúšikov poznajú vás a ste im samozrejme príkladom," povedal Vladimir Putin. "Losovanie teraz bude zábavnejšie," dodal Putin a zdvihol pohár šampanského .

 

Neskôr, na ceremoniál losovania Majstrovstiev sveta vo futbale 2018, prezident vyhlásil, že Rusko netrpezlivo čaká Majstrovstvá sveta a chystá sa zorganizovať ho na najvyššej úrovni. Slávnostné losovanie Majstrovstiev sveta vo futbale bolo večer 1. decembra v Kremľovskom paláci. V skupine ruský tím bude hrať s tímami Egyptu, Saudskej Arábie a Uruguaju.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona