Prezident Realu Madrid zakázal Ronaldovi jeho časté návštevy Maroka

NETKY.SK • 23 Január 2016, 18:20 • 2 min
Prezident Realu Madrid zakázal Ronaldovi jeho časté návštevy Maroka

MADRID – Prezident Realu Madrid Florentino Pérez zakázal Cristianovi Ronaldovi jeho časté výlety do Maroka. Podľa správ El Espanyolu by dôvodom mala byť jeho neuspokojivá forma.

slovakia

left justify in out

Už v minulosti sme vás informovali, že 30-ročný útočník pravidelne lieta do Maroka svojím súkromným tryskáčom, aby trávil čas so svojim priateľom Badr Harim. Niektoré médiá tvrdili, že je medzi nimi viac ako len priateľstvo a to by vysvetľovalo, prečo Ronaldo lieta do africkej krajiny štyrikrát za týždeň.

Ronaldo lieta do Marakéšu od pondelka do štvrtka vždy o 15.00, keď skončí tréning Realu Madrid a vracia sa domov neskoro v noci. Nech už sú dôvody jeho častých návštev akékoľvek, prezident Pérez chce, aby to skončilo, keďže sa domnieva, že to ovplyvňuje Cristianove výkony na futbalovom trávniku. A to aj napriek tomu, že Ronaldo v tejto sezóne nastrieľal už 27 gólov.

Peréz dokonca zašiel tak ďaleko, že požiadal svojho priateľa marockého kráľa Mohameda VI., aby ho informoval, keď Ronaldo príde do jeho krajiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies