Prezident Realu Madrid rokoval s majiteľmi PSG o predaji Cristiana Ronalda!

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 10:00 • 2 min
Prezident Realu Madrid rokoval s majiteľmi PSG o predaji Cristiana Ronalda!

MADRID - Podľa správ France football sa v sobotu prezident Realu Madrid Florentino Perez stretol v Katare s vlastníkmi francúzskeho Paris Saint-Germain, aby spolu prediskutovali rôzne témy, vrátane predaja Cristiana Ronalda.

slovakia

left justify in out

Podľa správ francúzskych novín zvažuje francúzsky majster predložiť Realu odvážnu ponuku na prestup portugalského útočníka ešte pred začiatkom budúcej sezóny.

Keďže UEFA zvoľnila finančné pravidlá fair-play, môžu kluby ako PSG a Manchester City znova robiť veľké nákupy počas letného prestupového obdobia.

PSG sa o Ronalda zaujíma už niekoľko rokov a v posledných mesiacoch presiakli informácie, že Florentino Perez by mohol zvažovať jeho predaj. Na takúto obrovskú prestupovú bombu by však katarskí majitelia francúzskeho tímu museli predložiť finančne veľmi zaujímavú ponuku.

Francúzsky tím nemá hlboko do vrecka, keď iba za Cavaniho príchod z Neapola bol ochotný zaplatiť €64,5 milióna. Avšak na to, aby sa Real čo i len zaoberal myšlienkou predaja svojej najväčšej hviezdy, by PSG musel prísť s rekordnou ponukou, aká ešte vo futbale nebola.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies